top of page
Keresés

Még pontosabb, megbízhatóbb légcsatorna érzékelők jelentek meg a Regin kínálatában

Az energiatakarékos, igény vezérelt szellőztető rendszerekhez készült új DTTH(C) sorozatú 0...10 V-os légcsatornába szerelhető távadók a legújabb tagjai a távadók széles választékának. Rendkívüli pontosságukkal a jeladók folyamatosan pontos értékeket mérnek a hőmérséklet, a relatív páratartalom és a CO2 szabályozáshoz mindenféle környezetben. A DTTH(C) sorozat három fontos tulajdonságot is egyesít egy termékben:


1. Nagy pontosságú mérések:

A DTTH(C) sorozat különlegessége a hőmérséklet, a páratartalom és a CO2 nagy pontosságú mérése:

  • Pontossági hőmérséklet: ±0,2 K 0...60 °C-on

  • Pontosság relatív páratartalom: ±2 % RH 25 °C-on, 10...90 % RH

  • Pontosság CO2: ±50 ppm +a mért érték 3 %-a (25 °C-on)

  • A jeladó érzékelőmoduljai a legkorszerűbb szenzorchip technológián alapulnak, így akár 1 MHz-es kommunikációs sebességet is biztosíthatnak.


2. Nagyfokú megbízhatóság:

Az IP65 besorolású házával a DTTH(C) az egyik legmagasabb védelmi osztályt nyújtja a piacon lévő légcsatorna érzékelők számára. Így a DTTH(C)-sorozat elemei védve vannak a páralecsapódástól és a szennyezéstől, és kiválóan alkalmasak durva környezetben történő szerelésre.

  • A mellékelt szűrő ellenállóbbra cserélésével a DTTH nagy fokú szennyezéssel rendelkező környezetben szerelhető fel, miközben fenntartja a jeladó élettartamát.

  • A csúcskategóriás "dual beam" technológia hosszú távú pontosságot és stabilitást biztosít.


3. Könnyű beállítás és használat:

A távadókat a maximális helykihasználást szem előtt tartva tervezték, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják, gyorsan és egyszerűen lehessen őket telepíteni, beállítani. Ezenkívül a "twist-and-go" gyors záras megoldásnak köszönhetően nincs szükség csavarokra.

  • A LED-fény állapotjelző időt takarít meg a rendszerdiagnosztika és üzembe helyezés során.

  • A DTTH(C) gyárilag kalibrált és a terepen való használatra kész.


(Forrás: Regin)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page