top of page
Keresés

Megfelelés a TNM rendeletben megfogalmazott változásoknak!

Frissítve: 2022. szept. 7.


Szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani pár eszközt, amellyel könnyen teljesíthetőek az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet 1. számú mellékletének 2.4. pontjában meghatározott elvárások.

 

A 2021. január elsejétől a változások alapján:

„… a tartózkodási zónába minimálisan bejuttatandó friss levegő mennyiséget és az elvezetésre kerülő szennyezett levegőt, így a légcserét, csak szabályozott működésű hővisszanyerős szellőztetőrendszer vagy központi elszívásos szellőzés kiépítésével lehet biztosítani, mely a belső páratartalom és CO2-szint alapján automatikusan és folyamatosan, igény szerint üzemel. A rendszer részeként és kialakításánál figyelembe vehetők a friss levegő bevezetésére alkalmas passzív, automatikus működésű páraszabályozású légbevezető elemek…”

 

Ehhez kapcsolódóan szeretnénk a következő CO2, hőmérséklet és páratartalom mérésére alkalmas és beépített relékontaktussal is ellátott vagy utólag ellátható termékeinket az Önök figyelmébe ajánlani.


A SmartNode Kft.-nél a svéd Regin, a finn Produal és a svájci Belimo termékpalettájáról a következő termékek elérhetőek ebben a témakörben:

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Legközelebb a 1/2020. (I. 16.) MEKH rendeletben foglalt elektromos almérők telepítésére vonatkozó kötelezettség jogi hátterével, és ehhez kapcsolódó eszköz ajánlattal fogunk foglalkozni.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:25 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page