top of page
Keresés

Niagara 4.10 új licenszelési lehetőségek

Frissítve: 2022. szept. 7.

A Niagara 4.10-ben most még több új, és továbbfejlesztett funkció található, amelyek még inkább segítik az ügyfeleket sikereik elérésben. A Niagara 4 végfelhasználók a legnagyobb vállalati ügyfelektől kezdve a kis, egy telephelyen elhelyezkedő épülettulajdonosokig könnyedén, testre szabottan és biztonságosan elérhetik, elemezhetik és kezelhetik a működési adatokat.

A Niagara 4.10 további új funkciója, egy új licenszelési séma került bevezetésre, amely a MAC36 és EDGE 10 eszközökre vonatkozik. Az új frissítésnek köszönhetően mostmár akár egyszerre 10 db MAC36 vagy EDGE10 eszköz is csatlakoztatható Niagara Networkon keresztül, amelyek mindösszesen 1 db eszköz kapacitást használnak fel a Supervisor licenszéből.

 

Korábbi Niagara verziók:

1 Niagara Network kapcsolat = 1 db Edge10 vagy MAC36 eszköz


Niagara 4.10 verzió:

1 Niagara Network kapcsolat = 10 db Edge10 vagy MAC36 eszköz

 

VAGY 

Megjegyzés:

  • A szolgáltatás csak 150 vagy annál kevesebb adatponti licensszel rendelkező eszközökre vonatkozik A niagara keretrendszer által működtetett EDGE10; MAC36 vezérlők esetében. - Ez a JACE-ekre nem vonatkozik.

  • Ha az eszköz adaponti kapacitása meghaladja a 150-et, akkor a licenszelési eljárás visszaáll a normál licenszelési formára.

 

Az Edge tools használatával csökkenthető az eszközök üzembe helyezésével és konfigurálásával töltött idő. Az Edge Tools legújabb frissítései a következőket tartalmazzák:

  • Több eszköz együttes konfigurációja

  • A telepített alkalmazássablonok frissítésének vagy újrakonfigurálásának lehetősége

  • Alkalmazássablonok telepítésekor rugalmasan lehet kezelni a többi társeszköz bizonyos beállításait

  • A beépített alkalmazások mentésének és újrafelhasználásának lehetősége


(Forrás: Tridium)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:20 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page