top of page
Keresés

Produal kondenzáció-; vízbetörés érzékelők és érintőképernyős fali vezérlők

Frissítve: 2022. szept. 7.


Következő cikkünkben szeretnénk bemutatni Önöknek két termékcsaládot a finn Produal termékpalettájáról. Az egyik, amelyet kifejezetten víztörés és kondenzáció érzékelésére fejlesztettek ki, a másik egy érintőképernyős fali vezérlő termékcsalád, amely nem csak értékek megjelenítésére szolgál, hanem megfelelő konfiguráció esetén, akár egy kisebb helyiség vezérlése is megvalósítható vele.


A Smart Node Kft.-nél a Produal termékkínálatából a következő eszközök érhetőek el ebben a témakörben:

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Legközelebb a Regin által gyártott Corrigo termékcsalád vezérlőivel foglalkozunk, amelyeket az előre definiált programoknak köszönhetően igen rövid idő alatt lehet konfigurálni szellőztetés automatizálási feladatokhoz, továbbá könnyedén illeszthető már meglévő felügyeleti rendszerbe.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page