top of page
LumenRadioLogo.png

A W-BACnet a kábelezést megbízható vezeték nélküli mesh hálózattal helyettesíti, így megszűnik az időigényes telepítés tervezése, a kábelezés és a hibaelhárítás. A W-BACnet segítségével a már telepített eszközökhöz könnyen utólagosan is csatlakoztathatóak, és az egyenként telepített eszközök azonnal vezeték nélküli hálózattá alakíthatók.

 

A termék nagyfokú rugalmasságot biztosít, időt és költségeket takarít meg, többek között a telepítés és a folyamatos működés során.

A W-BACnet a csatlakoztatott BACnet MSTP eszköz helyettesítőjeként működik, hatékonyan kiterjesztve a buszt, és megteremtve a lehetőséget arra, hogy a régebbi termékek vezeték nélkülivé váljanak.

 

Egy W-BACnet hálózat egyetlen W-BACnet átjáróból és legfeljebb 100 W-BACnet csomópontból áll. Csatlakoztassa a BACnet MS/TP vezérlőt RS485 használatával a W-BACnet átjáróhoz, majd minden egyes BACnet MS/TP eszközt RS485-vel a W-BACnet csomópontokhoz.

A W-BACnet termék a LumenRadio szabadalmaztatott MiraMesh technológiájára épül - amely rendkívül megbízható eszköz-eszköz kapcsolatot, egyszerű telepítést, egyidejű Bluetooth-t és kiterjesztett beltéri hatótávolságot biztosít. A MiraMesh-t világszerte számos különböző alkalmazásban használják az épületautomatizálás, a HVAC-szabályozás, a világításvezérlés és az ipari érzékelőhálózatok területén.

Fő jellemzők

  • Azonnali üzembe helyezés - 3 egyszerű lépésben, percek alatt üzembe helyezhető a W-BACnet hálózat.

  • Hatótávolság - 500 méter (kültéren) ugrásonként a mesh hálózatban.

  • Kognitív koegzisztencia - A LumenRadio szabadalmaztatott technológiája ipari szintű megbízhatóságot és interferencia-mentességet biztosít.

  • Önoptimalizáló hálózat - a mesh hálózat mindig megtalálja a legjobb módját az üzenetek hálózaton keresztül történő továbbításának az eszközök között.

  • Moduláris konfiguráció - nem szükséges, hogy minden eszközön ugyanaz a baud-rate legyen beállítva, a W-BACnet támogatja az egyéni beállításokat.

  • Tápegység: 24 VAC ±15% 50-60 Hz, 24 VDC ±15%

  • Maximális energiafogyasztás: 2,5 W

  • Frekvenciasáv: 2,45 GHz, ISM-sáv (2400-2483 MHz)

  • Baud-rate: bps: 9600, 19200, 38400, 76800 bps

Wireless-Modbus-W-Modbus-LumenRadio.png
Adatlapok, leírások
System-overview w-bacnet.png
bottom of page