top of page
Tridium.png
Niagara_noBckgnd.png

A Niagara Supervisor lehetővé teszi több Niagara alapú JACE és Niagara Edge vezérlő hálózatba kapcsolását más IP-alapú vezérlővel és terepi eszközzel együtt. Lehetővé teszi egy egységes, valós idejű vezérlési hálózat tervezését, konfigurálását és karbantartását.

Niagara 4 dashboard.png
Niagara 4.10 Supervisor
Supervisor
Niagara Edge 10

A Niagara Edge 10 a Niagara Framework® által működtetett, IP-alapú berendezésvezérlő. A Niagara Edge 10 vezérlők olyan alkalmazások végrehajtására képesek, mint a zónahőmérséklet szabályzása, a fan coil egységek, egyfokozatú légkezelő egységek, vízforrás hőszivattyúk és egyéb eszközök működtetése. A Niagara Edge 10 vezérlők a teljes Niagara csomagot futtatják, 10 pontos saját IO-val és IO-R-34 bővítési lehetőséggel. Niagara Edge 10 licensze három eszközt és 50 teljes pontot támogat a Niagara teljes teljesítményének kihasználása érdekében.

edge10.png
Edge 10
JACE 8000

A JACE® 8000 egy kompakt, beágyazott IoT (Internet of Things) vezérlő és szerver platform több különböző eszköz és alrendszer csatlakoztatására. Internet kapcsolattal és webszerver képességgel a JACE 8000 vezérlő integrált vezérlést, felügyeletet, adatnaplózást, riasztást, ütemezést és hálózatkezelést biztosít. Adatokat és grafikus felületeket közvetít egy szabványos webböngésző felé Etherneten, vezeték nélküli LAN kapcsolaton, vagy távolról az interneten keresztül.

JACE_8000.png
JACE 8000
bottom of page