top of page
LumenRadioLogo.png

A vezeték nélküli technológia energiahatékonyabb és rugalmasabb épületeket tesz lehetővé - javítva a fenntarthatóságot és a működési hatékonyságot.

 

A magas szintű professzionális világítási berendezésektől kezdve a nagy igénybevételű ipari berendezésekig, olyan megoldásokat kínálnak - a szabadalmaztatott Cognitive Coexistence technológiára alapozva-, amelyek olyan környezetben is működnek, ahol minden más megoldás kudarcot vall.

A vezeték nélküli technológia ugyanis zord ipari környezetben nem csak lehetőség, hanem előny. A Lumenradio által biztosított technológiának köszönhetően, az eszközök a legnagyobb megbízhatósággal és a legalacsonyabb energiafogyasztással képesek vezeték nélkül, mesh hálózatokban kommunikálni. A nagyobb területek lefedéséhez további átjárók vagy hozzáférési pontok nélkül egyszerű üzembe helyezést tesz lehetővé.

W-Modbus
W-Modbus

Használatukkal olyan vezeték nélküli Modbus RTU rendszer hozható létre, amely megtartja a Modbus RTU  szabványt, miközben alacsony késleltetési időt biztosít. A W-Modbus egy vezeték nélküli hálós topológiát, a MiraMesh-t használja, amely rugalmasságot biztosít a telepítéskor, és minden egyes telepített eszközzel megnövelt hatótávolságot biztosít egy egész épületben.

Wireless-Modbus-W-Modbus-LumenRadio.png
W-BACnet

Használatukkal olyan vezeték nélküli BACnet MS/TP rendszer hozható létre, amely megtartja a BACnet MS/TP  szabványt, miközben alacsony késleltetési időt biztosít. A W-BACnet egy vezeték nélküli hálós topológiát, a MiraMesh-t használja, amely rugalmasságot biztosít a telepítéskor, és minden egyes telepített eszközzel megnövelt hatótávolságot biztosít egy egész épületben.

Wireless-Modbus-W-Modbus-LumenRadio.png
W-BACnet
Mira

A Mira a LumenRadio vezeték nélküli mesh hálózata a legkritikusabb üzleti IoT-alkalmazásokhoz. A szabadalmaztatott technológián alapuló Mira rendkívül megbízható kapcsolatot kínál, és lehetővé teszi az akkumulátorral működő vezeték nélküli mesh hálózat több éven át történő üzemeltetését. Beépített RTOS-ével, a MiraOS-szel az indulás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Mira.png
Mira
bottom of page