top of page
logo iSMAControlli TWO LINES 0 87 167.png

A MIX sorozat I/O moduljait kifejezetten arra fejlesztették, hogy bármilyen DDC vezérlő, automatika szerver I/O kapacitását kiterjesszék. A MINI sorozat I/O moduljait a MIX sorozat kiegészítésére fejlesztették ki. A MINI sorozat kimeneti modulja kézi-0-automata kapcsolókkal is rendelkeznek ellentétben a MIX sorozattal. A modulok alapesetben képesek a két legnépszerűbb kommunikációs protokollon történő kommunikációra Modbus (ASCII, RTU, TCP/IP) és BACnet (MSTP, IP), mely protokollok DIP kapcsolókkal választhatóak ki.
Az IP verziójú modulok transzparens MODBUS TCP/MODBUS RTU vagy ASCII átjáróként is használhatóak. 

A piaci igények kiszolgálására fejlesztették ki a konfigurálható , illetve az FCU vezérlők esetében  a szabadon programozható helyiség szabályzók családját.

8U-IP_persp.png
AAC20-LCD-M_persp.png
MIX38-IP_persp.png
TP-D-B_persp_shadow.png
​iSMA - I/O modulok, vezérlők, kommunikációs átjárók

Az -S és -1M sorozat moduljait kifejezetten ipari automatizálási folyamatokra fejlesztették ki, amelyekkel egyszerűen és költséghatékonyan bővíthetőek a ki- és bemenetek. Beépített LED-jeinek köszönhetően folyamatosan visszajelzést biztosítanak a működési állapotokról. A modulok képesek az egyik legnépszerűbb kommunikációs protokollon, Modbus ASCII/RTU-n történő kommunikációra. Az IP verziójú, SfAR-S-ETH modul transzparens MODBUS TCP/MODBUS RTU vagy ASCII átjáróként is használható.

SfAR-S-ETH.png
SfAR-1M-2DI2DO.png
SfAR - S/ -1M sorozat
MAX modulok
bottom of page