top of page
EN
Dark_png.png
Nincsenek közelgő események
Niagara 4 Technical Certification Program:

Az intenzív, 5 napos Niagara 4 TCP tanfolyam a világ egyik legintegráltabb rendszerének használatához nyújt alapokat és a Niagara keretrendszer teljes skáláját lefedi. Itt nincsenek hagyományos PowerPoint prezentációk, minden bemutatót és gyakorlatot a valós szoftverkörnyezetben tartunk. A hallgatók a gyakorlatokon keresztül megtanulják, hogyan tervezzenek projekteket és programozzanak a Niagara 4 használatával, és elsajátíthatják azokat a tippeket és trükköket, amelyek segítik a hatékony munka végezést a mindennapokban.

A képzést legfőképpen rendszerintegrátorok, és mérnökök számára ajánljuk, és bár a korábbi Niagara tapasztalat vagy más funkcióblokkos programozási nyelv ismerete előnyös, de nem elengedhetetlen.

A tanfolyam a gyakorlatokat követően, az utolsó napon egy vizsgával zárul, ami egy komplex projektfeladat megoldása. Ez magában foglalja a kezdeti adatpont felvételeket, és a végső integrációt is egy WebSupervisor alá.

A vizsga sikeres teljesítése után a résztvevők a Tridium University weboldalán keresztül megkapják a hivatalos Niagara tanúsítványt. Ez a tanúsítvány bizonyítja a Niagara 4 használatához szükséges szakértelmet, és lehetővé teszi a Tridium berendezéseken való munkát világszerte.

 • Tridium Niagara általános ismertető
 • Niagara Workbench ismertető
  • Új station létrehozása
  • Alapvető komponensek
  • Címkézés (tag-elés)
  • Driverek - Modbus
  • Riasztás monitorozás
  • Naplózás
  • KitControl Thermostat
n4tcpcover.png

A képzéseket személyes keretek között a debreceni oktatótermünkben tartjuk, de lehetőség van a virtuális tanteremben is elsajátítani a szükséges tudást.

Utóbbi esetében is biztosítjuk a résztvevőknek a szükséges felszerelést; a hallgatóknak csupán egy böngészőre és stabil internetkapcsolatra van szükségük. A hallgatók távolról csatlakoznak egy Tridium Workbench-et futtató, erre a célra szolgáló tanulói PC-hez, amely a egy demó Jace-hez kapcsolódik, míg az oktatás Zoom-on keresztül történik.

Minden egyes tanfolyam létszáma 5 főre korlátozódik, hogy optimális tanulási környezetet biztosítsunk, ahol minden tanuló a saját ritmusában haladhat, és a lehető legtöbb segítséget megkapja az oktató felől.

Felkeltette érdeklődését valamelyik oktatásunk?Lépjen velünk kapcsolatba!

Köszönjük! Az üzenete továbbításra került, hamarosan keresni fogjuk!

bottom of page