top of page
elitedali_SQ_Logo+tagline_1000X1000.png
powered_by_niagara_framework.png

Bárhonnan, valós időben üzembe helyezhet, vezérelhet, kezelhet, felügyelhet és elemezhet bármilyen intelligens, címezhető DALI lámpatestet. Az elitedali Multidrop connectivity kit átalakítja a Niagara keretrendszert futtató vezérlőket, hogy zökkenőmentesen csatlakozhassanak a DALI hálózatokhoz közvetlenül RS-485 porton keresztül.

eDIM kit

Az elitedali MultiDrop bármely Niagara keretrendszert futtató eszközt intelligens IoT világítási vezérlővé alakít át. Minden licencelt modul, amely a szoftverből és interfészmodulból áll, lehetővé teszi egy DALI csatornán keresztül akár 64 eszközből álló hálózat csatlakoztatását.

eDIM.png
Dali-power-supply.png
eDIM kit
DALI MultiSensors

Az elitdali MultiSensors termékcsaládja jelenlétérzékelőként működnek, és a foglaltsági- valamint fényerősségi értékeket szolgáltat a DALI hálózaton keresztül. 

M-sensor-2.png
M-sensor-91.png
DALI MultiSensors
DALI kiegészítők

A DALI termékgyártókkal történő folyamatos együttműködésüknek köszönhetően, egy rendkívül széles DALI termékválaszték érhető el a Niagara globális közössége számára. Termékeik között megtalálhatóak még az előtétek, network repeaterek, és a kompakt DALI relék is az egyszerű lámpatestek számára.

Dali-Accessories-1.png
DALI kiegészítők
bottom of page