top of page
FAN-COIL TERMOSZTÁT BE/KI KIMENETEKKEL

Elektronikus fan-coil termosztátok a helyiség hőmérsékletének szabályozásához. Automatikus vagy kézi átkapcsolás fűtés és hűtés között. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
FAN COIL VEZÉRLŐ TERMIKUS VAGY 3-PONTOS AKTUÁTOROKHOZ

Elektronikus fan-coil vezérlők a helyiség hőmérsékletének szabályozásához PI szabályzóval. Automatikus vagy kézi átkapcsolás fűtés és hűtés között. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz. Az RCF-230TD, RCF-230CTD és RCF-230CTD-EC elektromos fűtési funkcióval is rendelkezik.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
FAN COIL VEZÉRLŐ 0...10 V-OS VEZÉRLŐJELLEL

Elektronikus fan-coil vezérlők a helyiség hőmérsékletének szabályozásához PI szabályzóval. Automatikus átkapcsolás lehetséges fűtés és hűtés között, valamint 2 és 4 csöves rendszerek esetében is használható. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
bottom of page