top of page
EC VENTILÁTOR VEZÉRLŐ TERMIKUS VAGY 3-PONTOS AKTUÁTOROKHOZ

Elektronikus fan-coil vezérlés az EK ventilátorok vezérléséhez. PI vezérlővel. Automatikus vagy kézi átkapcsolás a fűtés és a hűtés között. A szabályozó képes EK ventilátor vezérlésre, beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel és egy bemenettel rendelkezik egy ablakérintkező vagy egy jelenlét érzékelő számára. Az elektromos fűtés szabályozására is van lehetőség.

specs.PNG
1.png
Adatlapok, leírások
FAN-COIL TERMOSZTÁT BE/KI KIMENETEKKEL

Elektronikus fan-coil termosztátok a helyiség hőmérsékletének szabályozásához. Automatikus vagy kézi átkapcsolás fűtés és hűtés között. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
FAN COIL VEZÉRLŐ TERMIKUS VAGY 3-PONTOS AKTUÁTOROKHOZ

Elektronikus fan-coil vezérlők a helyiség hőmérsékletének szabályozásához PI szabályzóval. Automatikus vagy kézi átkapcsolás fűtés és hűtés között. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz. Az RCF-230TD, RCF-230CTD és RCF-230CTD-EC elektromos fűtési funkcióval is rendelkezik.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
FAN COIL VEZÉRLŐ 0...10 V-OS VEZÉRLŐJELLEL

Elektronikus fan-coil vezérlők a helyiség hőmérsékletének szabályozásához PI szabályzóval. Automatikus átkapcsolás lehetséges fűtés és hűtés között, valamint 2 és 4 csöves rendszerek esetében is használható. A termosztátok képesek 3-fokozatú ventilátor vezérlésre (fan-coil esetében), rendelkeznek beépített hőmérséklet érzékelővel, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel, és bemenettel ablakérintkezőhöz vagy jelenlét érzékelőhöz.

specs.PNG
2.png
Adatlapok, leírások
bottom of page