top of page
Keresés

Ipari automatizálási folyamatokra specializált, helytakarékos, Modbus kommunikáció képes I/O modulok

Frissítve: 2022. szept. 7.


Következő cikkünkben szeretnénk Önöknek bemutatni néhány ipari automatizálási folyamatokra specializált, helytakarékos, Modbus kommunikáció képes I/O modult.


A termékismertetőben részletesen összefoglalásra kerülnek a a különböző ki- és bemeneti kialakítások, az innovatív "Quick Link" csatlakoztatási-, valamit az USB-s konfigurálási lehetőség és az ehhez használt szoftver is.


A különböző kialakítások között található egy Modbus RTU/ASCII - Modbus TCP átjáró is, amely képes transzparens átjáróként szolgálni, vagy a "Device table" üzemmódnak köszönhetően a modulba eltárolhatóak bizonyos regiszterek, amelynek köszönhetően felgyorsítható a hálózat kommunikációja.

 

Device table üzemmód:

Ez a megoldás lehetővé teszi, a belső regiszterek gyors elérését anélkül, hogy késleltetés állna fenn az RS485-ös hálózatból adódóan. Így ez jelentősen felgyorsítja a kommunikációt. Ugyanis a hozzá csatlakoztatott RS485-ös eszközök regiszterek értékeit a modul a saját belső regiszterében tárolja, az előre definiált lekérdezések szerint.

 

Így gyorsítható a lekérdezés ideje, mert csak annak a az eszköznek a frissítését kell megvárni, amelyről az információt várjuk. (További információ található erről a funkcióról angol nyelven, a modul használati útmutatójában.)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.



További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



15 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page