top of page
Keresés

Most még több vezeték nélküli eszköz!

Frissítve: 2022. szept. 7.


Készüljön fel projektjei még költséghatékonyabbá tételére – épülettől függetlenül. Hadd mutassunk be Önnek néhány terméket, melyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a telepítést!


Az eszközök a „Regin Go Wireless” technológiára épülnek és minden esetben egy vezeték nélküli Modbus képes adó-vevővel vannak kapcsolatban. Ez az adó-vevő akár 32 db eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. Amellett, hogy erről az eszközről leolvashatók az egyes eszközök státuszai, folyamatosan továbbítja a mért értékeket Modbus RTU kommunikáció segítségével.


Legfontosabb tulajdonságok:

  • A Modbus hálózatnak köszönhetően könnyen integrálható bármilyen hálózat alá, legyen szó Niagara, Sedona vagy akár Loxone rendszerekről.

  • A felépítésnek köszönhetően, akár távolról Modbus-on keresztül is konfigurálható a hálózat, és bármikor utólag is könnyen hozzáadható bármilyen eszköz.

  • Könnyen, pár gombnyomással párosítható eszközök, de akár Modbus-on keresztül is elvégezhető ez a folyamat.

  • A vezeték nélküli kommunikáció titkosításra került, a nagyobb biztonság érdekében.

  • A hatékony jelátvitel megnöveli a termékek akkumulátorának élettartamát, ezáltal alacsonyan tartva a karbantartási költségek.

A Smart Node Kft.-nél a Regin termékkínálatából a következő eszközök érhetőek el ebben a témakörben:

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


A következő cikkünkben az M-Bus kommunikációs protokoll ismertetésével foglalkozunk, azon belül pedig részletesebben szó esik a történetéről, alapvető paraméteriről, topológiai kialakításairól és a hálózat kialakításához szükséges eszközökről.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page