top of page
Keresés

Reflow ✘ TEPÓ Automatika | Sikeres épületautomatizációs projekt


Rendszerintegrátor partnerünk, a #TEPÓ Automatika Kft. sikeresen zárta legutóbbi retrofit projektjét, amely egy épület meglévő világításvezérlő rendszerének modernizálását és energiahatékonyságának növelését célozta meg, emellett egy olyan grafikus felület elkészítését, amely minden felhasználó számára könnyen értelmezhető és kezelhető. Nem meglepő, hogy ennek megvalósításához a #REFLOW mellett döntöttek.


A projekt kiváló példa arra, hogy milyen flexibilisen alkalmazható együtt egy Tridium Niagara keretrendszert futtató vezérlő (iSMA-B-MAC36NL-RS) és az SfAR termékcsalád helytakarékos és nagy I/O pont sűrűségű bővítőmoduljai, valamint milyen könnyen hozható létre egy felhasználóbarát és intuitív kezelőfelület a Reflow használatával.

Ezzel a megoldással egy hardveresen, és szoftveresen is rugalmas rendszert sikerült megalkotni.


„Nagyban gyorsította munkánkat, hogy nem volt szükség a grafikai oldalak (Px nézetek) egyenként történő létrehozására, illetve az adatpontok manuális hozzárendelésére. A Reflow használatával egy egységes és rendkívül gyorsan testre szabható kezelőfelületet tudtunk létrehozni, amelyen az ügyfél által kért módosítások is az alapoktól való újraírás/rajzolás nélkül is elvégezhetők.”

– Kator Balázs, villamosmérnök-gyakornok, TEPÓ Automatika Kft.



Alább láthatóak az elért kíváló eredmény részletei:









Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szoftverrel kapcsolatban, keressenek minket bizalommal!



(Forrás: TEPÓ Automatika Kft.)

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



164 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page