top of page
Keresés

Regin Corrigo 5.0

Frissítve: 2022. szept. 7.


Szeretnénk Önöknek bemutatni egy frissített és új koncepcióra helyezett vezérlőt, amely kellően felhasználóbarát, és az előre definiált programoknak köszönhetően igen rövid idő alatt lehet konfigurálni bizonyos szellőztetési feladatokhoz, vagy akár könnyedén illeszthető már meglévő rendszerbe.



A Corrigonak köszönhetően egy igen energiatakarékos megoldást lehet létrehozni az épületek szellőztetési feladataihoz. Ez magában foglalja többek között a hőmérséklet-, páratartalom-, és a levegő minőség szabályzásához szükséges lehetőségeket. A konfigurációs szoftverének, és a HTML5 alapú megjelenítésnek köszönhetően konfigurálása gyors és egyszerű, ezáltal használatával rengetek idő spórolható meg.


A vezérlőhöz akár 20 külső eszköz csatlakoztatható, mint például az EC ventilátorok, frekvencia váltók, zsalumozgatók és akár a „GOWireless” platformra épülő vezeték nélküli szenzorok. Bizonyos eszközök esetében az előre elkészített konfigurációk még tovább gyorsíthatják a beüzemelési folyamatokat.

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Következő hírlevelünkben a Global Control 5 által gyártott, kifejezetten ipari automatizálási folyamatokra specializált, helytakarékos, Modbus kommunikáció képes I/O moduljaival fogunk jelentkezni.


Technikai hírlevelünkben pedig lépésről lépésre bemutatjuk, hogy miként végezhető el egy M-Bus kommunikációra képes mérő integrációja Niagara rendszerbe.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.



További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



17 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page