top of page
Keresés

Ismerje meg a RESI innovatív megoldásait!

Ebben a cikkünkben bemutatjuk új beszállító partnerünket a RESI-t! Ismerjék meg az innovatív eszközeiket, amiket immár a SmartNode kínálatában megtalálhatnak!


1. Kik ők?


A RESI Informatik & Automation GmbH vállalatot 1989-ben alapították Wiesben. Azóta a hard- és szoftvereket gyártanak, és a termékeket interneten és partnerhálózatukon keresztül világszerte forgalmazzák. Jövőjüket egyértelműen az energiahatékony és holisztikus épületautomatizálásban látják.


Céljaik között szerepel, hogy világszerte a legjobb minőségű és leggyorsabban elérhető termékeket szállítsák, valamint intelligens megoldásokat kínáljanak az épületautomatizálás teljes területén. Innovatív termékeikkel és megoldásaikkal egy igazi "jövőbiztos" cégnek számítanak, és egyértelmű hozzáadott értéket nyújtanak ügyfeleik és felhasználóik számára.


2. Termékpaletta

Az alábbi képen összefoglaltuk a fő területeket, amivel a RESI foglalkozik az épületautomatizálás területén.


A legfontosabb és leghasznosabb RESI eszközök és ezek előnyei:


1. Gateway-ek: A modern építési infrastruktúrában olyan közvetítő eszközként működnek, amelyek különböző hálózatokat, protokollokat vagy rendszereket kapcsolnak össze a kommunikáció és az adatcsere lehetővé tétele érdekében.


Minden RESI Gateway egyszerűen konfigurálható és könnyen használható. Az integrációhoz a MODBUS és az ASCII protokollokra összpontosítottak. A RESI Gateway-eknek speciális, nagyon vékony burkolatot terveztek (mindössze 17,8mm/35,44mm szélesség), így az eszközök mindenhol kényelmesen elférnek.


2. Switch-ek:  Elsősorban a hálózatépítésben használják, hogy több eszközt összekapcsoljon egy helyi hálózaton (LAN) belül. A gateway-ekkel (átjárókkal) ellentétben, amelyek általában különböző hálózatokat kötnek össze és protokollfordításokat végeznek, a switch egyetlen hálózaton belül működik, hogy hatékonyan kezelje az adatforgalmat.


A RESI a nem menedzselt Gigabites Switch-eket úgy tervezte, hogy az Ethernet-infrastruktúra végpontjaként szolgáljanak. Nincs szükség többé extra szekrényekre az üvegszálról rézre való átálláshoz, és nem kell helyet pazarolni a szekrényekben a LAN-elosztásra. A switch-ek kis mérete (35x110x60mm) lehetővé teszi a szinte bármilyen panelben és fali dobozban történő könnyű elhelyezést.


3. IO modulok: Az I/O (Input/Output) modulok a modern építési infrastruktúra alapvető elemei, különösen az automatizálási és vezérlőrendszerekben. Ezek a modulok megkönnyítik a különböző terepi eszközök (érzékelők, működtetők stb.) és a központi vezérlőrendszer közötti kapcsolatot, lehetővé téve az adatgyűjtést és a vezérlőparancsokat.


A RESI IO modulok RS232, RS485 vagy Ethernet kapcsolaton keresztül kommunikálnak.

A 2 kiemelkedő termékcsalád: a "BigIO" és a "SlimIO" modulok.

3. Egy kis különlegesség


1. Redőnyvezérlő (RESI-20RI8SB)

A redőnyvezérlő rendszerek modern épületekbe történő beépítése növeli a kényelmet és a hatékonyságot, így az intelligens épületinfrastruktúra értékes elemévé válnak.


A RESI speciális IO modulokat kínál 4 vagy 8 árnyékoló vagy redőny vezérlésére idővezérléssel. Az árnyékoló vagy redőnymotor két relével 30Vdc, 250Vac, 6A, AGSnO2 kapcsolható. Egyes IO modulok további digitális bemeneteket kínálnak 12-250Vac/dc 12-250Vac/dc számára, hogy helyi nyomógombokat csatlakoztathassanak az árnyékolók vagy redőnyök vezérléséhez.


2. LED szalag vezérlő (RESI-4LED-SIO)

Ezek a vezérlők lehetővé teszik a felhasználók számára a LED-szalagok fényerejének, színének, sőt néha még a mintázat és az időzítés beállítását is.


A LED-szalagokhoz készült nagy teljesítményű RESI master gateway-eket úgy tervezték, hogy a LED-szalagot közvetlenül a Gateway-hez csatlakoztatják. Az átjárókat közös anóddal rendelkező, állandó feszültségű LED-szalagokhoz tervezték. Az egyes csatornák fényerőszabályozása PWM kimeneten keresztül történik. Host protokollok: MODBUS/RTU vagy ASCII szöveg. Host csatlakozás RS485 interfészen keresztül. A LED-szalagrendszer konfigurálása és tesztelése ingyenes a MODBUSConfigurator szoftverükkel.


Ha felkeltettük érdeklődését a RESI termékek iránt, akkor Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Amennyiben további információra van szüksége a RESI eszközökkel kapcsolatban, keressen Bennünket bizalommal!

Örömmel állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk a kérdésekre.(Forrás: RESI.cc, SmartNode Kft, Freepik)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek Minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:67 megtekintés

Comments


bottom of page