top of page
REGIN_CHALLENGER_NOBCKGND.png
0...10 V DC SZELEPMOZGATÓK
SZELEPMOZGATÓK, 400 N, 24 V TÁPFESZÜLTSÉG
400 N, 24 V

Az RVAZ4 sorozatban szereplő szelepmozgató eszközöket a Regin ZTV/ZTR és ZTVB/ZTRB szelepsorozataival együtt használatos. Az RVAZ4L1 sorozatú szelepmozgatókat a Regin MVFL szelepeivel együtt ajánlott használni. Könnyen felszerelhetők és egyértelmű pozíciójelzéssel rendelkeznek, amely a szelepmozgató helyzetét mutatja. Az aktuátor kézi vezérléssel rendelkezik.

specs.PNG
2.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
SZELEPMOZGATÓK, 500-2500 N, 24 V TÁPFESZÜLTSÉG

Szelepmozgató automata löket-beállítással a Regin szelepeinek szabályozásához. Rendelkezésre áll 500, 1000, 1800 vagy 2500 N működtető erővel rendelkező modell is. A szelepmozgatók kézzel is működtethetők a fedélen lévő kézi működtető mechanizmus segítségével. Az adapterkészlet segítségével az aktuátort a piacon lévő egyéb szelepekhez is alkalmazhatjuk.

specs.PNG
1.png
2.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
500-2500 N, 24 V
ELEKTROMECHANIKUS SZELEPMOZGATÓK, 120 N, PCTV, PCTVM ÉS PCTVS SZELEPEKHEZ

A szelepmozgatók kompakt kialakításúak és könnyen telepíthetőek zárt térben, és LED jelzéssel rendelkeznek, amely bemutatja az aktuátor állapotát és diagnosztikáját.
Az RVAPC modellek a Regin PCTV / PCMTV / PCTVS szelepsorozataival együtt használatosak.

specs.PNG
Adatlapok, leírások
termékek.PNG
1.png
FORGÓSZELEP MOZGATÓ PCMTV32-50 SZELEPEKHEZ

A Regin nyomásfüggetlen PCMTV32-50 típusú szelepeinek vezérlésére szolgáló szelepmozgató készülékek. Kompakt kialakítás az egyszerű telepítéshez és karbantartáshoz. Egyértelmű helyzetjelzés és DIP kapcsolók forgásirány beállításához.

specs.PNG
1.png
termék.PNG
Adatlapok, leírások
Elektromechanikus szelepmozgatók, 120 N, PCTV, PCTVM és PCTVS szelepekhez
Forgószelep mozgatók PCMTV32-50 szelepekhez
bottom of page