REGIN_CHALLENGER_NOBCKGND.png
0...10 V DC SZELEPMOZGATÓK
SZELEPMOZGATÓK, 400 N, 24 V TÁPFESZÜLTSÉG
 

Az RVAZ4 sorozatban szereplő szelepmozgató eszközöket a Regin ZTV/ZTR és ZTVB/ZTRB szelepsorozataival együtt használatos. Az RVAZ4L1 sorozatú szelepmozgatókat a Regin MVFL szelepeivel együtt ajánlott használni. Könnyen felszerelhetők és egyértelmű pozíciójelzéssel rendelkeznek, amely a szelepmozgató helyzetét mutatja. Az aktuátor kézi vezérléssel rendelkezik.

specs.PNG
2.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
SZELEPMOZGATÓK, 500-2500 N, 24 V TÁPFESZÜLTSÉG

Szelepmozgató automata löket-beállítással a Regin szelepeinek szabályozásához. Rendelkezésre áll 500, 1000, 1800 vagy 2500 N működtető erővel rendelkező modell is. A szelepmozgatók kézzel is működtethetők a fedélen lévő kézi működtető mechanizmus segítségével. Az adapterkészlet segítségével az aktuátort a piacon lévő egyéb szelepekhez is alkalmazhatjuk.

specs.PNG
1.png
2.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
 
ELEKTROMECHANIKUS SZELEPMOZGATÓK, 120 N, PCTV, PCTVM ÉS PCTVS SZELEPEKHEZ

A szelepmozgatók kompakt kialakításúak és könnyen telepíthetőek zárt térben, és LED jelzéssel rendelkeznek, amely bemutatja az aktuátor állapotát és diagnosztikáját.
Az RVAPC modellek a Regin PCTV / PCMTV / PCTVS szelepsorozataival együtt használatosak.

specs.PNG
Adatlapok, leírások
termékek.PNG
1.png
FORGÓSZELEP MOZGATÓ PCMTV32-50 SZELEPEKHEZ

A Regin nyomásfüggetlen PCMTV32-50 típusú szelepeinek vezérlésére szolgáló szelepmozgató készülékek. Kompakt kialakítás az egyszerű telepítéshez és karbantartáshoz. Egyértelmű helyzetjelzés és DIP kapcsolók forgásirány beállításához.

specs.PNG
1.png
termék.PNG
Adatlapok, leírások