top of page
REGIN_CHALLENGER_NOBCKGND.png
EXIGO - VEZÉRLŐK FŰTÉSHEZ ÉS KAZÁN VEZÉRLÉSHEZ
ardo.png
vido.png
Exigo_3.png
EXIGO ARDO - VEZÉRLŐK FŰTÉSHEZ, 24 V

Az Exigo Ardo egy vezérlő fűtéshez és kazánvezérléshez, ami a telepítéstől kezdve a működésig és karbantartásig minden egyes lépést egyszerűbbé tesz, mint valaha. Egyszerűen csatlakoztassa a vezérlőt, adja meg a kívánt beállításokat és indítsa el. Használható önállóan vagy hálózatba integrálva. Számos különböző nyelvhez rendelkezik támogatással, valamint DIN-sínre vagy vagy szekrényajtóra szerelhető.

spec.PNG
Exigo Ardo
ardo.png
Adatlapok, leírások
termékek.PNG
EXIGO VIDO - KOMPAKT VEZÉRLŐK FŰTÉSHEZ, 230 V

Az Exigo Vido egy vezérlő fűtéshez és kazánvezérléshez, ami a telepítéstől kezdve a működésig és karbantartásig minden egyes lépést egyszerűbbé tesz, mint valaha. Egyszerűen csatlakoztassa a vezérlőt, adja meg a kívánt beállításokat és indítsa el. Használható önállóan vagy hálózatba integrálva. Számos különböző nyelvhez rendelkezik támogatással, valamint DIN-sínre, szekrényajtóra vagy akár közvetlenül a falra is szerelhető.

specs.PNG
Exigo Vido
vido.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
EXIGO 3.4 - VEZÉRLŐK FŰTÉSHEZ ÉS
KAZÁN VEZÉRLÉSHEZ, 230 V

Az Exigo Vido egy vezérlő fűtéshez és kazánvezérléshez, ami a telepítéstől kezdve a működésig és karbantartásig minden egyes lépést egyszerűbbé tesz, mint valaha. Egyszerűen csatlakoztassa a vezérlőt, adja meg a kívánt beállításokat és indítsa el. Használható önállóan vagy hálózatba integrálva. Számos különböző nyelvhez rendelkezik támogatással, valamint DIN-sínre, szekrényajtóra vagy akár közvetlenül a falra is szerelhető.  Az Exigo három fűtési kör vezérlését támogatja, 2 HMV kört és 1-4 kazán vezérlését. Ezek mellett Delta T hőcserélő vezérléssel is rendelkezik.

spec.PNG
Exigo 3.4
3.4.png
termékek.PNG
Adatlapok, leírások
bottom of page