top of page
logo iSMAControlli TWO LINES 0 87 167.png
I/O modulok MINI sorozat

Az MINI sorozat I/O moduljait a MIX sorozat kiegészítésére fejlesztették ki. A MINI sorozat kimeneti modulja kézi-0-automata kapcsolókkal is rendelkeznek ellentétben a MIX sorozattal. Beépített hűtési/fűtési algoritmusaiknak köszönhetően akár önálló vezérlőként is használhatóak. Továbbá a modulok időrelé üzemmódokat is támogatnak.  A modulok alapesetben képesek a két legnépszerűbb kommunikációs protokollon történő kommunikációra Modbus (ASCII, RTU, TCP/IP) és BACnet (MSTP, IP), mely protokollok DIP kapcsolókkal választhatóak ki.

Az IP verziójú modulok transzparens MODBUS TCP/MODBUS RTU vagy ASCII átjáróként is használhatóak.

MiniModules.png
MINI
I/O modulok MIX sorozat

A MIX sorozat I/O moduljait kifejezetten arra fejlesztették, hogy bármilyen DDC vezérlő, automatika szerver I/O kapacitását kiterjesszék, amennyiben azok MODBUS vagy BACnet kommunikációra képesek. A nagyfokú alkalmazhatóság és a költséghatékonyság érdekében az épületautomatizálásban leggyakrabban használt I/O csatornákkal rendelkeznek a MIX modulok. (UI,DI,AO,DO egy modulon).

Az IP verziójú modulok transzparens MODBUS TCP/MODBUS RTU vagy ASCII átjáróként is használhatóak, továbbá 2 db ethernet portot tartalmaznak, melyeknek köszönhetően az eszköz switchként is működik.

MIX18-IP_persp.png
MIX18_persp.png
MIX38-IP_persp.png
MIX38_persp.png
MIX
Vezeték nélküli I/O

W0202-t arra fejlesztették ki, hogy lehetősget biztosítson az RS485-ös kommunikációs vonal meghosszabbítására , ahol a kábelezés fizikailag nem lehetséges, vagy túlzottan magas költségekkel járna.

2 db W0202 használatával vezetéknélküli hidat tudun létrehozni az RS485-ös kommunikációs vonalunk számára, melynek segítségével távoli(kihelyezett) I/O szigeteket építhetünk például a MIX vagy a MINI sorozat moduljaiból. 

A W0202 saját bemenetekkel (2 db SI) és kimenetekkel (2 db DO) is rendelkezik.

iSMA-B-W0202 - WirelessModbus.png
Wireless
Kommunikációs átjárók

iSMA-B-MG-IP arra fejlesztették, hogy leegyszerüsítse a mérők csatlakoztatását az épületfelügyeleti rendszerekhez. A két legnépszerűbb kommunikációs protokoll alkalmazásával (M-Bus és Modbus) lehetővé teszi akár 180 db különböző típusú mérő egyidejű kezelését. Az eszköz M-BUS interfésze képes 60 db M-BUS eszköz megtáplálására és a velük törtánő kommunikácóra. A maximum áramfelvétel nem lehet több, mint 130 mA.

Az RS485 interfész 128 db Modbus eszközt tud kezelni.

MG-IP_persp.png
Gateways
Helyiség szabályzók

A piaci igények kiszolgálására fejlesztették ki a konfigurálható , illetve az FCU vezérlők esetében  a szabadon programozható helyiség szabályzók családját.

A mérnöki ráfordítás és az egyszerűbb/gyorsabb beüzemelés érdekében az eszközök univerzális gyári programmal érkeznek, terméktől függően a legáltalánosabb helyiség szabályzási/vezérlési funkciókat lefedik (FC szabályzás, világítás vezérlés, árnyékoló vezérlés).

A FCU vezérlők alapesetben képesek MODBUS RTU/ASCII illetve BACnet MSTP kommunikációra.

A világítás és árnyékolás vezérlők alapesetben képesek MODBUS RTU/ASCII kommunikációra.

2D1B-WD_persp.png
LP_persp.png
FCU-HH_persp.png
RAC18-IP_persp.png
2D1B_persp.png
TP-D-B_persp_shadow.png
Room Controllers
DDC vezérlők

Az AAC20 típusó vezérlők fejlett szabadon programozható vezérlők. AAC20 8 db UI, 4 db DI,4/6 db AO és 4 db DO csatronával rendelkezik.

SVM használatának köszönhetően (Sedona Virtual Machine) az eszköt gyorsan és könnyű programozható valós időben bárhonnan.

A széleskörű alkalmazhatóság érdekében az eszköz számtalan nyílt kommunikációs protokoll alkalmazását támogatja, úgy mint : BACnet, Modbus, SOX, 1-wire, DALI vagy oBIX.

AAC20-LCD-D_persp.png
AAC20-M_persp.png
DDC
DDC vezérlők (Niagara)

Az iSMA-B-MAC36NL egy kompakt Master Alkalmazás Vezérlő különböző beépített I/O-kkal és Niagara Framework környezetben történő működéssel. A helyi I/O-k használatával 16x UI, 8x AO, 4x DI és 8x DO lehetővé teszi az eszköz különböző alkalmazásokra történő használatát. A vezérlő szabályzást, adatnaplózást, riasztást, ütemezést, integrációt és vizualizációt biztosít.

MAC36NL-RS_persp.png
Niagara
bottom of page