top of page
Keresés

Branding egyszerűen a Reflow-val Niagarában


A Reflow egy Niagarába beépülő modul, amely modern és elegáns felhasználói felületet, széleskörű konfigurációs lehetőségeket, korlátlan személyreszabást és flexibilitást biztosít.

A Reflow támogatja a hagyományos BMS szabványos funkcióit, minimális idő és energia befektetéssel. A rendszer beállításának nehézkes lépései kiküszöbölésével a felhasználó végre magára, a felhasználói élményre koncentrálhat!


A Reflow használatával az ügyfelek az épületautomatizálási rendszereiken keresztül történő beállításaik jelentős részét el tudják hagyni.

Például, érdemes odafigyelni a hero image kinézetére - hiszen, az hatással lehet az oldalak hangulatára és általános dizájnjára. A PX-szerkesztőben tizenöt percet vagy akár egy órát is eltölthet azzal, hogy próbálja mindezt jól megcsinálni, a Reflowban azonban másodpercek alatt megteheti.



A Reflow egyik funkciója, hogy az ügyfél saját brandjének színei is beállíthatók

A Reflow segítségével egyszerűen megadhatóak a brand színek igény szerint, de módosíthatóak a címek, egyéb feliratok, könnyen adhatunk hozzá logót és hero image-et is.

A hozzárendelés után az elsődleges és másodlagos színek automatikusan megjelennek a műszerfalon, a diagramokon és a naplózásokban is.

A szerkesztés közben nem kell kilépnie eszközéből, hogy megnézze, miként fognak mutatni módosításai mobilon, táblagépen vagy asztali gépen. A Reflow beépített reszponzív előnézetét használva biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések a kisebb kijelzőkön sem.


A megfelelő ikonok kiválasztása

Ott, ahol az ikonoknak nagy jelentősége van, a Reflow hozzáférést biztosít a SAJÁT IKON KÖNYVTÁRÁHOZ. Ez lehetővé teszi, hogy az egész webhely egységes megjelenésű legyen és azt, hogy ÖN időt takaríthasson meg.


Hogyan kezdheti el használni?

A Reflow fejlesztésekor a fő filozófia az volt, hogy minél gyorsabban elkezdhesse a munkát, majd a lehető legintuitívabb és egyértelműbb módon tudja folytatni azt. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan telepítse a Reflow-t a Niagara4 station-jébe, és megismerheti, milyen módon érheti el a Reflow-t és annak konfigurációs nézeteit:


Töltse le a modult ITT!


Telepítse a modult a következő módon:

  1. Csomagolja ki a letöltött állományt, itt két fájlt fog találni: nmodsreflow-rt.jar és nmodsreflow-ux.jar

  2. Másolja a JAR fájlokat a telepített Niagara verziójának "modules" mappájába. (Pl. C:\Niagara\Niagara-4.x.x\modules)

  3. Indítsa újra a Workbench-et!

  4. Amennyiben van futó station-je, indítsa újra azt!

Adja hozzá a Reflow-t a station-höz:

  1. Lépjen be a station-be.

  2. Nyissa meg az "nmodsreflow" palettát, majd húzza a ReflowService komponenst a Config/Services tárolóba.

  3. Kattintson duplán az előzőekben hozzáadott ReflowService komponensre. Ekkor megnyílik a Reflow nézet.

  4. A konfigurációs nézet megjelenítéséhez az oldal sarkánál megjelent legördülő menüből válassza ki a Reflow Config nézetet!

Egy szóval…

Reméljük, hogy ez a cikk tudott egy kis ízelítőt adni a Reflow lehetőségeiről, amellyel az ügyfelek arculata könnyen integrálható a BMS-rendszerükbe. Tartsa nyitva a szemét, s ne maradjon le a legújabb blogbejegyzéseinkről.


(Forrás: NiagaraMods, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



141 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page