top of page
Keresés

Forradalmi megoldások a helyiségszabályzásban


Az épületautomatizálás világában a technológiai innovációk alapvető szerepet játszanak az energiahatékonyság és a komfort fokozásában. A SmartNode legújabb cikkében két olyan forradalmi eszközt mutatunk be, amelyek a Milesight legújabb fejlesztései: a WT101 intelligens radiátorszelep mozgató és a WT301 intelligens fan-coil termosztát. Ezek a termékek a LoRaWAN® technológia legújabb alkalmazásai, melyek kiemelkedő megbízhatóságot és hatékonyságot ígérnek.



Mi az, amit feltétlenül tudnia kell a WT101 intelligens radiátorszelep mozgatóról?


A WT101 eszköz a LoRaWAN® technológia által biztosított nagy hatótávval és zavartalan kommunikációval optimalizálja az otthoni fűtési rendszerek teljesítményét. A termék legfontosabb jellemzői közé tartozik a beépített hőmérséklet-érzékelő, mely extrém pontossággal képes nyomon követni a környezeti hőmérsékletet, valamint a testreszabható fűtési programok, amelyek akár 16 különböző időzítési lehetőséget is kínálnak. Továbbá a gyermekzár funkcióval és az ablaknyitás-érzékeléssel felszerelt eszköz kiválóan alkalmazkodik a modern otthonok igényeihez.


Az eszköz főbb jellemzői:


  • Vezeték nélküli adatátvitel LoRaWAN® technológiával az optimális csatlakozásért

  • Pontos hőmérséklet-érzékelés és a kalibrálhatóság a tökéletes komfort érdekében

  • Testreszabható fűtési ütemtervek, akár 16 variáció egy meghatározott időszakon belül

  • Gyermekzár funkció, hogy biztonságban legyenek a beállítások

  • Intelligens ablaknyitás érzékelés a hatékony energiafelhasználásért

  • Azonnal használható szelepadapterek, garantált kompatibilitás

  • Zökkenőmentes integráció épületfelügyeleti rendszerekkel

  • NFC-n keresztüli egyszerű és gyors konfiguráció



Ami a WT301 intelligens fan-coil termosztátot illeti...


A WT301 termosztát a nagyobb létesítmények hőmérséklet-szabályozási igényeire lett szabva. Innovatív érintőképernyős kezelőfelületével és többféle működési módjával kiemelkedő kényelmet nyújt. A termék fűtési és hűtési funkciókat egyaránt támogat, míg az integrált NTC érzékelő segítségével még precízebb hőmérséklet-mérést biztosít. A LoRaWAN® technológia pedig garantálja a gyors és megbízható adatátvitelt, így a WT30x ideális választás minden modern infrastruktúrához.


A WT301 főbb jellemzői:


  • LoRaWAN® technológiájú vezeték nélküli adatátvitel az optimális kapcsolatért

  • Kompakt kialakítás a könnyű telepítéshez és a gyors beüzemeléshez

  • Kétcsöves FCU rendszerhez illeszkedő, akár három fokozatú ventilátorral is használható a sokoldalúság jegyében

  • Hőmérséklet-szabályozási funkcióval a pontos és kényelmes hőmérséklet-beállításokért

  • Programozható ütemtervek előre meghatározott időszakokra a hatékony működés eléréséhez.

  • 86*86mm-es négyzet alakú és 60mm-es európai kerek szerelvénydobozra szerelhető a telepítési igények széles skálájának kielégítése érdekében


Összegezve...

A WT101 és WT301 készülékek nem csak az épületek hőmérséklet-szabályozásának új dimenzióit nyitják meg, hanem az energiahatékonyság növelésében is fontos szerepet játszanak. Ezek a modern technológiával felszerelt eszközök elengedhetetlenek minden olyan épület számára, ahol a pontos hőmérséklet-szabályozás kulcsfontosságú.


Kedves olvasóink figyelmébe ajánljuk a Milesight által kínált online kompatibilitás-ellenőrzőt, mely segít a felhasználóknak megbizonyosodni arról, hogy a kiválasztott termékek tökéletesen illeszkednek-e az igényeikhez. Ezzel nemcsak időt spórol, de hozzájárul a hatékony és problémamentes üzembe helyezéshez is.

A kompatibilitás-ellenőrző itt érhető el:



Ha szeretne többet megtudni a Milesight termékeiről, lépjen kapcsolatba a SmartNode csapatával a lenti elérhetőségek egyikén!



(Forrás: Milesight, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



55 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page