top of page
Keresés

Már az ABB frekvenciaváltók is megtalálhatóak a SmartNode Kft. kínálatában!


Az ABB fél évszázada vezető a HVAC rendszerek fejlesztésében. A nagy teljesítményű, megbízható hajtástechnikai berendezéseivel mérhető csökkenés érhető el nemcsak a karbantartási és üzemeltetési-, hanem az egyes munkafolyamatok és műveletek költségeiben is.


Ezek a prémium minőségű frekvenciaváltók az összes olyan feladat elvégzésére alkalmasak, amelyeket a frekvenciaváltóknak tudnia kell. Az opcionális lehetőségeknek köszönhetően bármilyen feladathoz tökéletes megoldást kínálnak, ugyanis rendkívül felhasználó barát, praktikus és költséghatékony, amely elengedhetetlenül fontos a villanymotorok fordulatszámának változtatásánál közepes és nagy teljesítmények esetén.


HVAC felhasználásra szánt frekvenciaváltók:

  • Letisztult, egyszerű felhasználói felület

  • Számos előre programozott HVAC makrót tartalmaz

  • A leggyakrabban használt HVAC kommunikációs protokollok hajtásába integrálása, biztosítja ezek állandó elérhetőségét.

  • Az ABB HVAC hajtása megfelel a szigorú elektromágneses kompatibilitási igényeknek

  • EMC szűrő lakóépületek számára, C2 osztály (Elsődleges környezet).

  • Megfelel az EN 61000-3-12 áram harmonikusokra vonatkozó szabványnak.

  • Az ABB szabadalmaztatott terhelésfüggő fojtótekercsével a HVAC hajtás részterheléseknél akár 25%-kal csökkenti a felharmonikusokat a hagyományos fojtókkal összehasonlítva

  • Az üzembe helyezési segéd megkönnyíti a PID szabályzó, az időzítők és a soros kommunikáció beállításait.

  • Bepattintható bővítő modulok (pl. relé-; terepi busz-; kezelőpanel modul)

Piaci igényekhez szabva

Az ACH580 fali típus mellett elérhető szekrényes kivitel, valamint ULH (ultra low harmonic) – alacsony felharmonikus tartalmat biztosító kialakítás. A széles termékcsalád lehetővé teszi, hogy az ACH580 bármilyen körülmények között egyszerűen illeszthető legyen a kívánt hálózatra. Az ACH580 ideális HVAC ventilátorok, szivattyúk, légkezelők szabályozására. (kórházak, irodaépületek, alagutak, gyártócsarnokok, raktárak, bevásárlóközpontok légkezelése).


Maximális felhasználhatóság

Minden ACH580 frekvenciaváltó a legfontosabb funkciókkal rendelkezik, ami könnyű kiválasztást, meglévő rendszerhez való illesztést, illetve felparaméterezést tesz lehetővé.


Továbbfejlesztett HVAC funkciók

Új beépített funkciók biztosítják a zökkenőmentes beüzemelést (beépített makrók és magyar nyelvű vezérlő panel). Az override (túlszabályozás) mód standard a frekvenciaváltóban, ami a HVAC rendszerek fontos elvárása. Beépített DC fojtó és EMC C2 (lakossági) szűrő biztosítja az EMC követelmények teljesítését.


 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:11 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page