top of page
Keresés

Niagara 4.10 már MAC36NL-en is!

Frissítve: 2022. szept. 7.

Technikai közleményünk jelenlegi kiadásában jó hírekkel tudunk szolgálni az iSMA-B-MAC36NL használói számára. Mostantól elérhető a Niagara 4.10-es verzió telepítője minden iSMA-B-MAC36NL eszközre.

A telepítő magában foglalja többek között:

  • Az új 4.10-es verziót a iSMA-B-MAC36NL vezérlők számára.

  • Javított grafikai teljesítmény az iSMA-B-MAC36NL készüléken -Használja az új UxMedia típust a grafikák betöltési idejének csökkentéséhez és azonnali visszajelzéshez az értékek változásáról. - A Niagara 4.10-be épített migrációs eszközzel könnyedén átalakíthatja a meglévő PX grafikákat, hogy a mai böngészőszabványokhoz legjobban illeszkedő felhasználói felületet készíthessen.

  • MQTT frissítések - A JWT-hitelesítést (Google) lehetővé tevő új MQTT hitelesítő zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a Google-Cloud alapú alkalmazások számára.

  • Supervisor Edge licencelési séma - Egy új licenszelési séma került bevezetésre, amely az Edge eszközökkel kapcsolatos. Az új frissítésnek köszönhetően mostmár akár egyszerre 10 db MAC36NL vagy EDGE10 eszköz is csatlakoztató Niagara Networkon keresztül úgy, hogy az csak 1 db eszköznek felel meg a Supervisor eszközkapacitását tekintve.

Kezdje már most a frissítést, és élvezze a Niagara 4.10-es verzió minden előnyét az összes iSMA-B-MAC36NL eszközén!

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!



További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



7 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page