top of page
Keresés

Az elegancia és az intelligencia találkozása: ORION


Az innováció és a technológiai fejlődés soha nem áll meg, különösen igaz ez a modern épületautomatizálási megoldások terén.

Az Ontrol legújabb fejlesztése, az ORION programozható kijelző és vezérlőpanel, az R-ION sikeres sorozatának méltó utódja, amely új dimenziókat nyit a felhasználói élményben. Az elegáns kialakítás, a testreszabható felületek és a moduláris szerkezet csak néhány azon jellemzők közül, amelyek az ORION-t a piacon egyedülállóvá teszik. A következő percekben betekintést nyújtunk azokba a forradalmi funkciókba és előnyökbe, amelyek az ORION-t nemcsak egy eszközzé, hanem egy olyan partnerré változtatják, amely minden épület működését képes megkönnyíteni és hatékonyabbá tenni.



Miket érdemes tudni az ORION programozható kezelőpanelről és vezérlőről?


Az Ontrol nagy sikerű R-ION sorozatának utódja, az új ORION egy rendkívül sokoldalú eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy intuitív felhasználói interakciót és valós idejű vezérlést biztosítson a legkülönfélébb alkalmazásokban. Az eleganciájával és teljes mértékben személyre szabható felületével könnyedén beilleszthető bármilyen környezetbe, így zavartalanul működik együtt különböző rendszerekkel.


Az ORION a rugalmasság, a funkcionalitás és az esztétika ötvözetét kínálja, így értékes kiegészítője a különböző alkalmazási területeknek. Legyen szó otthoni, üzleti vagy ipari használatról, az ORION számos kommunikációs protokoll támogatásával és könnyen tisztán tartható, keret nélküli üveg előlappal garantálja a zökkenőmentes integrációt, költséghatékony működést és a felhasználói biztonságot.


Főbb jellemzők:


Biztonság és higiénia

  • Az esztétikus kialakítás a felhasználói biztonságot és higiéniát helyezi előtérbe a peremtől peremig érő keret nélküli előlappal, amely megkönnyíti a tisztítást és a fertőtlenítést.



Moduláris szerkezet

  • Két részből álló tervezésének köszönhetően az alap egyszerűen falra szerelhető, míg a kijelző rész a telepítés során könnyedén illeszthető hozzá. Ez a moduláris megközelítés jelentősen leegyszerűsíti a telepítést és minimalizálja az építési kockázatokat.

Személyre szabható felhasználói felület

  • A kezelőfelület könnyen igazítható a saját ízlésünkre, lehetővé téve, hogy gombokat, menüket és widgeteket egyszerűen rendezzünk egy felhasználóbarát szerkesztővel. Így mindenki könnyedén kialakíthatja a saját preferenciáinak megfelelő kinézetet és funkcionalitást.

Beépítési orientáció

  • Az ORION-t vízszintesen vagy függőlegesen is fel lehet szerelni, így a felhasználók optimális láthatóságot és hozzáférhetőséget érhetnek el, figyelembe véve saját igényeiket és preferenciáikat.

Támogatott kommunikációs protokollok

  • Az ORION több kommunikációs porttal is fel van szerelve, amely számos ipari standard protokollt támogat, mint a BACnet, Modbus, Dali és KNX, így könnyedén integrálható különböző rendszerekbe és eszközökbe.


Beépített érzékelők

  • Minden modell tartalmazza a hőmérséklet és relatív páratartalom mérésére szolgáló érzékelőket, valamint opcionálisan CO2 mérést is kínál, lehetővé téve a beltéri levegő minőségének hatékony monitorozását.

Valós idejű vezérlés

  • Az ORION nem csak kezelőfelületként funkcionál, hanem képes önállóan, valós időben végrehajtani a programozott vezérlési logikát, növelve a rendszer megbízhatóságát.

Sokoldalúság

  • Az ORION készülék sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel irányíthassuk a HVAC rendszereket, a világítást, redőnyöket és sok más funkciót, megkönnyítve ezzel a kényelmes és hatékony környezet megteremtését számos helyszínen, irodától kezdve az otthonokon át az ipari létesítményekig.


Egy szóval...

Az ORION bemutatása lehetőséget ad arra, hogy újraértékeljük, mit is várhatunk el egy modern kezelőpaneltől. Az Ontrol nemcsak hogy megismételte az R-ION sorozat sikerét, de túl is szárnyalta azt, egy olyan eszközt teremtve, amely minden szempontból megfelel a jövő igényeinek. Az ORION a funkcionalitást és a design-t egyesítve biztosítja azt a kényelmet és hatékonyságot, amely elengedhetetlen a mai gyorsan változó világban. Legyen szó lakossági, kereskedelmi vagy ipari alkalmazásról, az ORION képes alkalmazkodni a felhasználói igények széles skálájához, egyben biztosítva a rendszerek zökkenőmentes integrációját és a felhasználói biztonságot. Az ORION kezelőpanel az Ontrol újabb bizonyítéka arra, hogy a jövő már ma is elérhető.


Olvasóink figyelmébe ajánljuk az alábbi összehasonlító táblázatot, amely nagyon részletesen szemlélteti, hogy miért is éri meg az új ORION kezelőpanelt választania a régi helyett!



Ha szeretne többet megtudni az Ontrol termékeiről, lépjen kapcsolatba a SmartNode csapatával a lenti elérhetőségek egyikén!



(Forrás: Ontrol, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



90 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page