top of page
Keresés

Új korszak az épületautomatizálásban? - Reflow!




Örömmel jelentjük be, hogy mostantól a SmartNode Kft-től is vásárolhat Reflow licenszt, mely kompatibilis az összes Niagara 4 platformmal, beleértve a VYKON, Honeywell, JCI, Distech és egyebeket is.


Miért a Reflow a legjobb választás?


A SmartNode Kft. csapatában mindig is az volt a célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyekkel a rendszerintegrátor partnereink könnyen és hatékonyan építhetnek energiahatékony rendszereket az ügyfeleik számára. Azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű megoldásokat biztosítsuk számukra. Ebbe a koncepcióba tökéletesen illeszkedik a NiagaraMods Reflow megoldása, amely nem csak modern, átlátható, könnyen használható kezelőfelületet biztosít a Niagara Framework-re épülő rendszerekhez, hanem jelentősen meg is könnyíti a rendszerintegrátorok fejlesztési munkáját. Az olyan innovatív megoldásokat, mint a Reflow, is nagyon izgalmasnak találjuk, és örömünkre szolgál, hogy újabb kiváló eszközt kínálhatunk vásárlóinknak.





A Reflow 3 legfontosabb jellemzője:


  • Könnyű: Reflow egy gyönyörűen egyszerű felületépítő, amely könnyen konfigurálható - időt takarít meg a munkákon.

  • Modern: Reflow alapesetben működik az összes képernyőméreten, és modern webes élményt nyújt.

  • Flexibilis: Használhatja egyetlen JACE-en, de akár egy több munkaállomásos /telephelyes kiterjedt rendszeren is.

A Reflow segítségével intuitív és modern kezelőfelületet tud készíteni a Niagara alapú rendszereire, mely ráadásul tökéletesen illeszkedik a megjelenítő eszközhöz függetlenül attól, hogy mobiltelefont, tabletet használ, vagy PC-n jelentkezett be a rendszerbe.




A rendszerintegrátornak nem kell UI dizájnernek lennie, hogy gyorsan, hatékonyan jól érthető, könnyen használható és különösen a mai kor követelményéneinek minden tekintetben megfelelő, esztétikus kezelőfelületet hozzon létre az installációjához


Ha kíváncsi a termékre kérjük keressen minket emailen, telefonon, Facebook vagy LinkedIn oldalunkon és örömmel megmutatjuk Önnek, hogy milyen felületet tud Ön is összeállítani játszi könnyedséggel.


Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, tekintse meg részletes termékismertetőnket az alábbi gombra kattintva.


Ha önmaga szeretné felfedezni első körben a Reflow által ekészíthető felületeket, akkor kérjük kattintson ide.



(Forrás: SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



145 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page