top of page
Keresés

Több új termék és megoldás jelenik meg az iSMACONTROLLI kínálatában!

Frissítve: 2022. szept. 7.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hamarosan új eszközök és megoldások jelennek meg, amelyek még inkább hozzásegíthetik Önöket sikereik elérésben:


Az egyik, egy modern, több protokollt támogató fali kezelő - a TP (TouchPoint) - termékcsalád. A TP gyárilag a két legnépszerűbb nyílt kommunikációs protokollt, a Modbus ASCII/RTU-t és a BACnet MS/TP-t támogatja.


A másik pedig az RAC18-IP (Room Application Controller), ami egy fejlett, szabadon programozható IP vezérlő, amely a szobák különböző zónáinak átfogó kezelésére szolgál a beépített - új, élvonalbeli - "nanoEdgeEngine" keretrendszerével. Ez lehetővé teszi több alkalmazás felépítését és egy sor könyvtárat valamint komponenst biztosít, amelyek ciklus-vezérelt felhasználói alkalmazások hozhatóak létre.

 
TP - Touch Point

A TP mindössze 14 mm vastagságú, ami az egyik legvékonyabb eszközzé teszi a piacon. A modern és egyszerű ikonokkal ellátott elülső üveg panel tökéletesen illik irodákba, tárgyalókba és más olyan helyekre, ahol elsődleges szempontok között szerepel a design. A TP minden változata LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek jelzik a készülék működési állapotát.

A TP - Touch Point - gyárilag támogatja a két legnépszerűbb nyílt kommunikációs protokollt: a Modbus ASCII/RTU-t és a BACnet MS/TP-t egyaránt. A Touch Point különböző érzékelő opciókkal lesz elérhető (hőmérséklet, CO2 és páratartalom). A panel modern dizájnnal és intuitív kialakítással rendelkezik, köszönhetően az üvegpanelnek, az interaktív TFT-kijelzőnek és az érintőképernyős ikonoknak.


Főbb jellemzők:

  • Modern kialakítás

  • Intuitív kezelés

  • Könnyű telepítés és konfigurálás

  • Multiprotokoll-interfész

 
Room Application Controller - RAC18-IP

A RAC18-IP egy olyan multifunkcionális készülék, amely elvégzi a szükséges vezérlési feladatokat legyen szó egyetlen helyiségről, vagy az egy épület bizonyos zónájáról.

Az új, beépített "nano EDGE ENGINE" az iSMACONTROLLI készülékek új generációjához tervezett keretrendszer. Ez lehetővé teszi több alkalmazás felépítését és egy sor könyvtárat valamin komponenst biztosít, amelyek ciklus-vezérelt felhasználói alkalmazások létrehozására vannak szabva.


A nano EDGE ENGINE biztosítja:

  • Az egyértelmű és logikus struktúrát

  • Adatpontok automatikus BACnet-re történő továbbítását

  • Referencia összekapcsolási módszer használatát

  • A kedvező licencrendszert

 

Közkívánatra több új funkcióval bővül az iSMA-B-AAC20 vezérlő!


Vizualizáció az iSMA-B-AAC20-ban? Igen, most már lehetséges!


A vizualizációs webszerver lehetővé teszi a paraméterek és állapotok megjelenítését, az időprogramok beállítását és az egység vezérlését.


A vizualizáció teljes mértékben testre szabható a felhasználó igényeinek megfelelően. A HTML5 webszerver megjeleníthető az Android panelünkön és bármely modern internetböngészőn.


Főbb jellemzők: - Előre konfigurált .html weblap sablon. - Többnyelvű elérhetőség - Akár 32 beállítható alapjel és 32 olvasott érték - Akár 16 állapot- és 16 riasztási pont - Akár 4 előre konfigurált időprogram



iSMA-B-AAC20 vezérlő mint "slave" vezérlő!

Az iSMA-B-AAC20 soros slave vezérlőként működhet soros buszon. Mostantól számos iSMA-B-AAC20 vezérlővel rendelkezhet az RS485 hálózaton Modbus RTU/ASCII vagy BACnet MS/TP használatával. Ez az 1.4-es és újabb hardver verzióktól kezdve elérhető!


Előnyei:

- A hálózat kiépítésének alacsonyabb költségei

- Könnyű megvalósítás utólagos átalakításoknál

- Új üzleti lehetőségek megnyitása

 

Alkalmazások másolása és beillesztése egyik vezérlőből a másikba.


Modbus regiszterek táblázatának exportálása .csv formátumba egyetlen gombnyomással.


 

Hamarosan elérhetővé tesszük magyar nyelven az iSMACONTROLLI megújult brossúráit, amelyeben részletesen megismerkedhetnek az új, és korábbi termékekkel egyaránt.

(Forrás: iSMACONTROLLI)

 

A bemutatott eszközökből hamarosan megérkeznek az első darabok, ezt követően pedig egy webinár keretin belül részletesebben is szeretnék Önöknek bemutatni őket.

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



bottom of page