top of page
Keresés

Örömmel jelentjük be, hogy az elitedali™ világításvezérlő megoldások mostantól nálunk is elérhetőek!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Magyarországon elsőként, hivatalos elitedali™ partnerré (CeP™) váltunk!


Az elitedali™ egy minősített Niagara fejlesztőcég, akik elkötelezettek az intelligens, nyílt szabványokon alapuló IoT termékek fejlesztése és innovációja iránt, amelyek lehetővé teszik a Niagara rendszerintegrátorok számára, hogy élenjáró integrált világításvezérlő és automatizálási infrastruktúrát biztosítsanak BMS rendszereikhez.


Ezek hozzájárulnak, hogy a végfelhasználók energiát- és költségmegtakarítást érhessenek el, és ezáltal biztosítsák a fenntarthatóságot.


"Mi az elitdalinál egy egyszerűen integrálható, nyílt szabvány szerinti keretrendszert kínálunk a világításautomatizálási feladatokhoz, hogy azokkal a partnereink zökkenőmentes integrációt valósíthassanak meg, és hogy az épületirányítási rendszereket még skálázhatóbbá, flexibilisebbé és egységesebbé tehessék.


„A Niagara Software képezi üzletünk gerincét. A Leapnél rendszerintegrátorként kezdtük utunkat, majd fejlesztői partnerként végeztünk. Ma olyan Niagara illesztőprogramokat kínálunk termékeinknek, mint az elitedali™ és a WebSMS for Niagara. Mindig hittünk a nyitottságban, az átjárhatóságban és a konvergenciában. A Niagara szoftvert használva azt tudjuk teljesíteni, amiben hiszünk és amit ígérünk ügyfeleinknek. Büszke Niagara partner vagyunk ” - írja Sudhir Patil, a Leap Info Systems alapítója.


Konvergens világítástechnikai Intelligencia - A Niagara vezérlők átalakítása intelligens IoT konvergens világítástechnikai eszközökké.

A megoldásnak köszönhetően BMS/BAS rendszerekbe való integrációt is zavartalanul biztosítani tudja ezáltal fejlesztve azt, emellett pedig megbízható-, nyílt szabványokon alapul, ami a kivitelezők, és rendszerintegrátorok munkáját is megkönnyíti.

  • Bevált és megbízható DALI-alapú technológia

  • Nyílt szabvány szerinti IoT platform – Niagara framework

  • Gyártófüggetlenség

  • Egyszerűen, gyorsan megvalósítható és karbantartható

  • Nincsenek bonyolult struktúrák, köztes szoftverek, átalakítók


Valódi konvergencia, nem csak automatizálás!

A vállalati épületautomatizálási projekteknek mostantól minden alszolgáltatásuk interoperábilis lehet, megosztva egymással az adatokat és a vezérlőjeleket, és felhasználva ezeket a funkciókat további automatizálására. Az ilyen rendszerek valóban "konvergensek"!

Mi olyan megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek nemcsak kiváló üzleti értékeket, de egyúttal jobb munka- és életkörülményeket is biztosítanak:


- Összekapcsolt világításvezérlés

Intelligens megvilágítás a modern épületek számára, amely megköveteli a többi eszközzel való kommunikációt, az adatok megosztását, az átjárhatóságot. Az IoT felhasználása a KONVERGENS világítási rendszerek megvalósításához.


- Dinamikus napfény

A rendelkezésre álló napfény felhasználása a terek megfelelő megvilágításához, a mesterséges fény kompenzálására az energiatakarékosság érdekében, ugyanakkor ami még ennél is lényegesebb, a munkaterekhez szükséges optimális fénymennyiség biztosítására.


- Emberközpontú megvilágítás

Olyan világítási rendszerek, amelyek nem csak dimmelhetőek, hanem a színhőmérsékletet is képesek változtatni - az emberek bioritmusához, illetve preferenciáihoz illeszkedően -, szem előtt tartva a fenntarthatóságot.




Világszintű megjelenés- és felhasználási módok

- Kereskedelmi Létesítmények

Energia-hatékony világításautomatizálás az Ön kereskedelmi helyiségei számára.


- Gyárak és Raktárépületek

Fenntartható világításvezérlés és automatizálás az üzemek és raktárak számára.


- Irodák és Munkaterületek

Intelligens és interaktív munkaterek kialakítása a nagyobb produktivitás elérése érdekében.



Küldetésünk "Vezető szerepet vállalni a nyílt és interoperábilis szabványok létrehozásában és előmozdításában a világításvezérlés és automatizálás konvergens technológiai megvalósításában."

(Forrás: elitdali™, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



52 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page