top of page
logo iSMAControlli TWO LINES 0 87 167.png
Vezérlők:
Fali kezelőpanelek:
RAC18-IP

Az RAC18-IP vezérlő egy olyan multifunkciós eszköz, amely az épület egyetlen helyiségében vagy zónájában biztosítja a megfelelő komfortot. A beépített 18 db ki- és bemenettel, az Ethernet- és soros porttal és további bővítőkártyák használatával a vezérlő sokoldalúan használható a, a fény- ésredőnyvezérlés, az integráció és a felügyelet terén. A nagy teljesítményű-, IoT-képes nano Edge Engine alapú eszközök példátlan új lehetőségeket biztosítanak. Spóroljon értékes időt az automatikus BACnet pontok exportálásával-, a valós idejű programozással, és használja ki a felhőcsatlakozás előnyeit.

RAC18-IP_persp.png
NE2.png
RAC18-IP
iSMA-B-FCU

A piaci igények kiszolgálására fejlesztették a szabadon programozható FCU vezérlőket

A mérnöki ráfordítás és az egyszerűbb/gyorsabb beüzemelés érdekében az eszközök univerzális gyári programmal érkeznek, terméktől függően a legáltalánosabb helyiség szabályzási/vezérlési funkciókat lefedik (FC szabályzás, világítás vezérlés, árnyékoló vezérlés).

A FCU vezérlők alapesetben képesek MODBUS RTU/ASCII illetve BACnet MSTP kommunikációra.

FCU-HH_persp.png
FCU
iSMA-B-2D/2D1B

A készülék két különálló DALI-fényterület vezérlésére szolgál, legfeljebb 32 DALI előtéttel. Fényszint-szabályozási módot kínál, amely akár két külön zónában is fenntartja a beállított fényszintet. A beépített két speciális bemenet és négy digitális bemenet jelenlétérzékelők, fénykapcsolók és fényszintérzékelők csatlakoztatására szolgál. 

 

A készülék a dobozból kivéve lehetővé teszi a DALI előtétek vezérlését fénykapcsolóval és jelenlétérzékelővel, vagy LLC üzemmódban, programozás nélkül. A vezérlő gyárilag RS485 interfésszel van felszerelve, amelyen támogatja a legnépszerűbb nyílt kommunikációs protokollt, a Modbus ASCII/RTU. 

2D1B_persp.png
2D/2D1B
Touch Point fali kezelőpanelek

A Touch Point egy modern fali kezelő panel, amely a két legnépszerűbb nyílt kommunikációs protokollal rendelkezik: Modbus RTU/ ASCII és BACnet MS/TP. A TP különböző érzékelő konfigurációkban (hőmérséklet, CO2 és páratartalom), színekben, valamint kijelzővel vagy anélkül kapható. A panel interaktív TFT érintőképernyővel, érintőgombokkal és üvegpanellel van felszerelve.

TP-D-B_persp_shadow.png
TP-W_persp_shadow.png
TouchPoint
iSMA-B-SP

Az iSMA-B-SP  egy fali panel potenciométerrel és egy funkciógombbal. Ezen felül a panel rendelkezik egy beépített hőmérsékletérzékelővel. Ez az eszköz azok számára lett megtervezve, akik egy alacsony költségű, egyszerű megoldást keresnek és nem akarnak olyan funkciókért fizetni, amiket nem használnának. A kompakt méret és letisztult kialakítás/dizájn barátságos megjelenést biztosít az építészek és épülettulajdonosok számára.  Ez a két eszköz költséghatékony megoldást teremt a kényelem és az energiatakarékosság érdekében.

SP_persp.png
B-SP
iSMA-B-LP/LP-1

Az iSMA-B-LP egy fali panel  2.3”-es LCD kijelzővel és négy funkciógombbal. Ezen felül a panel rendelkezik beépített hőmérsékletérzékelővel és opcionálisan páratartalom, illetve CO2 érzékelőkkel. Az iSMA-B-LP beépített RS485 porttal rendelkezik (Modbus RTU/ASCII, BACnet MSTP). A nyílt kommunikációs protokoll lehetővé  teszi a panel minden olyan vezérlőhöz való csatlakoztatást, amely támogatja a Modbus RTU/ASCII vagy BACnet MSTP kommunikációt. Az iSMA-B-LP modern külsővel rendelkezik és két különböző színben érhető el az ügyfél igénye szerint, valamint két verzió áll rendelkezésre a gombok ikonjainak megjelenésére.

LP_persp.png
LP-1_persp.png
B-LP/LP-1

Az iSMA-D-PA széria 3 különböző kijelző mérettel (7", 10" és 15,6") elérhető ipari tablet Android 7.1 operációs rendszerrel. Úgy tervezték, hogy egyszerűsítsék a webszerverrel ellátott BMS rendszerek használatát. HTML5-s megjelenítésüknek köszönhetően csatlakoztathatóak Niagara vagy bármilyen más felügyeleti rendszer grafikus megjelenítéséhez. A 16:9 képarány 1366x768-as felbontással (7" és 10" esetében; 1920x1080-as felbontás a 15,6" kijelző esetében) lehetővé teszi a grafikák tiszta megjelenítését. A panel falba építhető, VESA kompatibilis. 

iSMA-D-PA_top.png
Tablet
bottom of page