top of page
Keresés

Új tabletek érkeztek az iSMA CONTROLLI kínálatából egyedülálló funkciókkal


A SmartNode Kft. készletére is megérkeztek az ÚJ Android tabletek az iSMA CONTROLLI jóvoltából, melyek lenyűgözően új funkcióikkal egy testre szabható, költséghatékony megoldást kínálnak azoknak, akik a zökkenőmentes integrációt választják lakó-és kereskedelmi épületeik számára.


Az Android PA-LED sorozatú tabletek nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, de bármely HTML5-alapú alkalmazást is meg tudnak jeleníteni a dedikált iC SmartView platformnak köszönhetően. Ami az újdonságokat illeti, a beépített többszínű LED sáv használatával most még egyedibbé varázsolhatja a belső tereket, lehetővé téve a közvetlen interakciót az épületben tartózkodókkal vizuális kommunikáción keresztül. 


Miért érdemes az iSMA CONTROLLI tabletjeit választani?

  • Azért, mert az Android 11 operációs rendszerrel magas minőségű integrációt biztosítanak

  • A beépített személyre szabható LED keret REST API-on keresztül vezérelhető

  • Két féle méretben, 10,1" és 13,3" is elérhetőek, a kijelzők 10 pontos kapacitívak, felbontásuk 1920x1080 (13,3"); 1280x800 (10,1")

  • Támogatják mind a Power over Ethernet (PoE+), mind a DC áramellátást, egyszerűvé és rugalmassá téve a telepítést

  • A tabletek iCSmart View alkalmazással konfigurálhatóak, segítve a távoli vezérlést

  • Beépített hangszórókkal felszereltek

  • Wi-Fi-vel támogatottak

Kedves olvasóink figyelmébe ajánljuk e rövid kis videót, mely nagyszerű ízelítőt adhat a PA-LED tabletek fentebb is összefoglalt újdonságairól és kiváló azok szemléltetésére!


További információkért az alábbi gomb megnyomásával tekintheti meg a tabletek adatlapját!




Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba a SmartNode csapatával, és ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre, hiszen a következő cikkünkből megtudhatja, hogyan használhatja ki a tablet extra funkcióit Niagara alapú vezérlőivel!



(Forrás:iSMACONTROLLI, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



91 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page